Източник lamqta.comОвен  Началото на деня може да се ознаменува с прилив

...
Източник lamqta.comОвен  Началото на деня може да се ознаменува с прилив
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Звездите вещаят странни случки и мъгляви взаимоотношения

Източник lamqta.com

Овен 
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на креативна сила, жадност за свободна активност и опити да се реализира фантазията Ви. Само че сходно въодушевление ще бъде не за дълго: към този момент след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще одобри по-умерен тип. Контактите с децата, обичаните хора или с сътрудниците по някаква креативна работа, или с сътрудниците по отдих, има смисъл да бъдат оставени за идващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на неточности в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и методите да поддържате своя организъм в работна форма. 

Телец

Макар и да се каните да излезете от вкъщи си даже за секунда, едвам отидете до магазина и да си купите самун, би трябвало да изглеждате великолепно. Днес Съдбата Ви може да Ви срещне ненадейно, и ще бъде доста обидно, в случай че и се визиите в неизряден тип.
 

Близнаци

За този ден не си правете огромни проекти, тъй като е прекомерно евентуално те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте в началото настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без лутане, а и ще запазите положителните си връзки с сътрудниците и шефовете. И в персоналния Ви живот обстановката е доста удобна и можете изобщо да не се опасявате, че очакванията Ви са били напразни. Изненади са вероятни, само че те ще са единствено приятни и ще носят положителни страсти. Всяка постъпка на обичания човек единствено ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи.. 
 

Рак

Днес не би трябвало прекомерно доста да вярвате на Вашия обичан човек и да се надявате, че той съзнателно извършва всичко, което Ви е заречен. По- скоро това ще се окаже мит, приказка, небивалица - всичко, което Ви е угодни, единствено не истина. За страдание в живота има и огорчения...
 

Лъв

Тъй като през този ден ще сте много настойчиви, а и няма да желаете да виждате трудностите пред себе си, има възможност да преуспеете. Пък и надали някой би рискувал през днешния ден да застане на пътя Ви: това е в действителност рисково. Постарайте се да постигнете колкото се може по-значими резултати, до момента в който Вашите недоброжелатели не са измислили, по какъв начин да Ви попречат. На тези представители на Вашия знак, които възнамеряват да посетят някакво светско мероприятие, просто няма метод да не им провърви. Очакват ги забавни и многообещаващи запознанства. Вие не си „ губите главата ”, само че и не пропускате опция да пофлиртувате. Действайте! 
 

Дева

Вашият обичан човек трудничко ще схваща, какво желаете да му кажете. В един миг дори може да престане да прецизира детайлите и да се пробва да навлезе в същността, а единствено ще се усмихва и ще кима вежливо. Постарайте се никога да не допускате това.
 

Везни

Денят подготвя към отмора или свободно творчество, в сравнение с към напрегната работа в съответно направление. През това време с триумф може да се откъснете от професионалните или други отговорности и да излезете от графика на точната стратегия. Избирайте ексцентрични развлечения, както и необикновени места за другарски и любовни срещи. Ако не Ви доближава едно денонощие, с цел да се насладите на своята самостоятелност, изцяло може да разчитате и на идващия ден. Като умозаключение: постарайте се, да се насладите на несъразмерната консервативност и традиционализъм.
 

Скорпион

Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...
 

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия обичан човек по настрана, не е било на вятъра нито за Вас, нито за него. Днес с удивление ще откриете, че и двамата много сте се изменили, и даже вашите връзки напълно не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?
 

Козирог

Денят е подобаващ, с цел да разширите своя кръг от познати. Може би към този момент е време да се визиите на родителите на своя фаворит? Обсъдете този въпрос. И в случай че решите, постарайте се да му извършите доста положително усещане. 
 

Водолей

Днес няма да имате цялостна автономия. В едно и също време ще сте подвластни както от реализация на личните проекти, по този начин и от волята на другите хора. Не е изключено да се наложи да се подчините на някакви справедливи условия, да вземем за пример на спуснато от горната страна предписание, или на някакъв закон. Възможни са проблеми със здравето, провокирани от някакви хронични или професионални болести. Ако решите да останете в сянка и да се спотайвате, това ще се получи, само че в следствие ще остане все същия минус - липса на независимост и самостоятелност.
 

Риби

Днес е ден за нетрадиционни занимания, даже за нетрадиционно лечение. В храната ви би трябвало да участват морски артикули или такива, които съдържат йод. Бъдете деликатни, когато боравите с остри и режещи предмети.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР